неділя, 15 грудня 2019 02:24

"Ніколи не припиняй залицятися" - старше покоління поділилося порадами щодо стосунків

Автор: unsplash.com
  Журналісти провели опитування та зібрали найкращі поради щодо стосунків від старших людей.
Журналісти провели опитування та зібрали найкращі поради щодо стосунків від старших людей.

З часом молоді люди починають більш охоче слухати батьківські історії про позитивний і негативний досвід стосунків.

Журналісти провели опитування та зібрали найкращі поради щодо стосунків від старших людей, повідомляє huffpost.com.

Ніколи не припиняйте залицятися
Записки, сюрпризи, невеликі подарунки мають бути в стосунках не лише на початку. У цей перелік не входить миття посуду та приготування їжі. Це апріорі є обов'язком кожного з партнерів.

Слухайте та чуйте
Щоб уникнути марних суперечок, слухайте та чуйте своїх партнерів. Що впливає на нього або неї? Через що зараз проходить ваша близька людина? Це каже вона чи стрес?

Сім'я понад усе
Важливо ставити сім'ю на перше місце. Якщо ви команда, зможете пережити найважчі часи разом, залишитися вірними одне для одного та прожити в коханні все життя.

Помилятися нормально
Неможливо завжди мати рацію в 100% випадків. Ми всі помиляємося і це нормально. Звикніть до цієї думки, визнавайте свої помилки та шукайте компромісів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпізнати та боротися з чоловіком-маніпулятором

Слова вдаряють найболючіше
Слова, сказані в злості, залишають слід назавжди. Можна вибачитися хоч 100 разів, але сказане не можна забрати назад. Якщо подібне відбувається постійно, пара може розпастися через незабуті образи та біль.

Не розголошуйте сімейні чвари
Ніколи не з'ясовуйте стосунки в присутності інших людей та не переповідайте нікому про те, що сталося. Будьте дорослими: з'ясовуйте стосунки спокійно та наодинці.

Не хвилюйтеся, що інші думають про ваші стосунки
Ваші стосунки - це ваші стосунки. Нікому не має бути до них діла. Вони можуть здаватися комусь дивними, неправильними, незвичними, але поки ви щасливі та стосунки нікому не шкодять, усе нормально. Головне, щоб вам було добре.

Перше побачення хвилює, лякає, окрилює і нервує. Одна справа - познайомитися та спілкуватися з людиною онлайн, і зовсім інша — нарешті зустрітися з нею у реальному житті.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не припиняй залицятися" - старше покоління поділилося порадами щодо стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі