середа, 19 березня 2008 09:02

Ніколь Річі показала свою новонароджену доньку (ФОТО)

Журнал People продовжує добру традицію і публікує чергову фотосесію одного із зоряних малюків. Цього разу "дитиною з обкладинки" стала крихітка Харлоу, донька Ніколь Річі і її бойфрендаДжоела Мейдена.

Раніше, в інтерв"ю журналу актриса і її коханий Джоел Мадден розповіли про те, як народження маленької Харлоу Уїнтер змінило їх життя. "Вона додає життю абсолютно нове значення і абсолютно нову мету", - говорить зокрема Ніколь.

26-річна Річі народила в середині січня в клініці Лос-Анджелеса CedarsSinai майже одночасно з іншою знаменитістю - Крістіною Агілерою, яка народила хлопчика, що отримав ім"я Макс Лірон.

Перші фото сина Агілери також були куплені журналом People, який, з чуток, заплатив за них півтора мільйони доларів. Правда, ексклюзив не мав очікуваного успіху: журналів з фотографією сина Агілери на обкладинці було продано на 100 тис. менше, ніж зазвичай, повідомляє Голос.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Річі показала свою новонароджену доньку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі