вівторок, 11 грудня 2007 10:55

Невістка Жириновського потрапила в автокатастрофу (ФОТО)

Невістка голови ЛДПРВолодимира Жириновського потрапила до лікарні після аварії в центрі Москви, повідомляє газета "Твій день".

Після зіткнення трьох машин на Новому Арбаті напроти будівлі московської мерії жінку на "швидкій" доставили в лікарню.

ДТП відбулася близько півночі. 32-річна Людмила Лебедєва - дружина сина Володимира Жириновського, Ігоря, на автомобілі Toyota RAV-4 їхала по Новоарбатському мосту у бік області. У цей момент зі смуги стрічного руху вилетів Mercedes, за кермом якого знаходилася 19-річна Марія М. "Мерседес" протаранив дві машини, у тому числі й машину Лебедєвой.

В результаті удару невістка політика отримала забиту рану лоба, і на "швидкій" була доставлена в МКЛ N 71. Дівчину з "мерседеса" з переломами кісток тазу госпіталізували в Інститут Скліфосовського.

Людмила Лебедєва разом зі своєю подругою Іриною їхала зі святкування дня народження. "Я в шоці, - розповідає Ірина. - Пам"ятаю, що встати було важко. Мене витягнули і абияк пересадили в іншу машину". Їй повезло - вона відбулася переляком і садном на обличчі. Після огляду лікаря її відпустили додому.

Людмила Лебедєва провела у відділенні травматології близько двох годин. Лікарям довелося накласти на її голову марлеву пов"язку. Обличчя молодої жінки було в подряпинах і синцях, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Невістка Жириновського потрапила в автокатастрофу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі