четвер, 27 березня 2008 14:12

Невідомий відкрив стрілянину біля коледжу в США

Невідомий відкрив стрілянину на стоянці біля коледжу в США, двоє студентів отримали поранення, повідомило в четвер агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на заяву співробітника поліції міста Тайлер (штат Техас) лейтенанта Деррека Вагонера.

Інцидент стався рано вранці в четвер поряд з гуртожитком коледжу. Двох колежан поранено. Один з постраждалих поранений в живіт. Він був госпіталізований і знаходиться у важкому стані.

Другий постраждалий, за словами Вагонера, поранений в руку. Його стан оцінюється як стабільний. Поліція поки не має в своєму розпорядженні відомостей про особу нападника.

Відзначимо, що це вже не перший акт насильства з застосуванням вогнепальної зброї в США за останній час.

У лютому при стрілянині в університеті Північного Іллінойса чоловік зробив порядка 30 пострілів, убив п"ять людей, поранив 18, а потім наклав на себе руки. За даними поліції, той, що стріляв використовував дробовик і два пістолети.

Також в лютому американський школяр відкрив стрілянину в столовій середньої школи в місті Мемфіс (штат Теннессі), встигнувши до затримання поліцією двічі поранити свого однокласника.

А в середині квітня американську і світову громадськість сколихнула трагедія в політехнічному університеті Вірджинії, де 23-річний студент застрелив 32 людей і потім наклав на себе руки, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Невідомий відкрив стрілянину біля коледжу в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі