середа, 06 червня 2007 14:34

Невідомий стрибнув до Папи в автомобіль, а той і не помітив (ФОТО)

Невідомий спробував встрибнути в папомобіль, коли глава Ватикану Бенедикт XVI проводив традиційну аудієнцію на площі Святого Петра в Римі. Співробітники служби безпеці вчасно помітили зловмисника і повалили його на землю.

У затриманні брали участь не менше восьми охоронців. Затриманого допитує поліція. Невідомий чоловік перестрибнув через огорожу і підбіг до папомобілю ззаду. Проте з відеозапису незрозуміло, чи дійсно він хотів схопитися на машину, в якій їхав Папа.

Національність і громадянство затриманого невідома. Він був одягнений в рожеву футболку і темні шорти. На нім також були бежеві бейсболка і сонячні окуляри.

Інцидент відбувся перед початком аудієнції в середу, 6 червня. Папа не постраждав, і, як вважають, навіть не помітив, що відбулося. Аудієнція пройшла в звичайному порядку. На ній було присутні 30 тисяч паломників, повідомляє агентство France Presse.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий стрибнув до Папи в автомобіль, а той і не помітив (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі