Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2009 10:17

Невідомий розстріляв п"ятеро людей у фітнес-центрі (ФОТО)

Невідомий відкрив стрілянину в одному з фітнес-центрів на околиці Пітсбурга (Пенсільванія). Убито 5 чоловік, 15 отримали вогнепальні поранення, передає телекомпанія CNN.


Білий чоловік середніх років увійшов до класу латинських танців з великою спортивною сумкою, озирнувся, потім вимкнув світло і відкрив вогонь, розповідають очевидці події. В цей час у залі знаходилися приблизно 30 жінок.

Лікарі госпіталю UPMC Mercy розповіли Associated Press, що деякі з поранених, що поступили до них, перебувають у критичному стані.


Чи затриманий вбивця, поки не повідомляється. За даними декількох джерел, він був убитий. Обставини події встановлюються.

Масові розстріли в США вже давно перестали бути рідкістю. На початку липня в місті Сім-Валлі (штат Каліфорнія) невідомий чоловік увірвався в стоматологічну поліклініку і влаштував стрілянину. Під вогонь потрапили 5 чоловік: одна жінка була убита на місці, троє важко поранені, ще одного куля лише зачепила. Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловік, що вчинив розправу над клієнтами стоматології, був в шортах, без футболки і бритоголовим. Після стрілянини він забарикадувався в одній з кімнат поліклініки разом з декількома заручниками, проте після години діалогу зі спеціальним парламентером злочинець відпустив їх.


У квітні цього року в результаті нападу на міграційний центр штату Нью-Йорк у місті Бінгемтон було убито 14 і поранено 26 чоловік. Вбивця заблокував запасний вихід з будівлі, припаркувавши поруч з ним автомобіль, а сам увійшов через парадний вхід і відкрив стрілянину з крупнококаліберної снайперської гвинтівки. В цей час у будівлі міграційного центру знаходилися десятки людей.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Невідомий розстріляв п"ятеро людей у фітнес-центрі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути