четвер, 01 жовтня 2020 23:25

Невідомий погрожував Саакашвілі. Політик прокоментував інцидент

Невідомий погрожував Саакашвілі. Політик прокоментував інцидент

Голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїл Саакашвілі прокоментував інцидент, який трапився з ним у ресторані, Fabius у Києві.

У ЗМІ з'явилася інформація, що нібито невідомий чоловік прокрався в зал, де відпочивав Саакашвілі, із заточкою в руках, близько підійшов до нього і почав погрожувати, писала Страна. Інцидент трапився 30 вересня.

Як стверджує Саакашвілі, історію "роздули", заточки не було, а чоловік підходив до нього з ручкою брати автограф.

Охорона Саакашвілі і ресторану перехопила зловмисника, на місце викликали поліцію. Але до моменту прибуття правоохоронців він уже зник. Мотивація нападу уточнюється.

За інформацією Telegram-каналу PavlovskyNews, той, хто "погрожував" Саакашвілі, – частий гість закладу. Його добре знають, оскільки він не вперше потрапляє тут у скандали. Раніше чоловік кілька разів відзначився тим, що не платив за рахунком.

"Причини нападу на Саакашвілі ніхто зі співробітників ресторану не знає. Але конфлікт почався ще на вулиці з водієм Саакашвілі. Далі чоловік зайшов всередину ресторану і вступив у перепалку з експрезидентом Грузії, після чого чоловік швидко ретирувався, сів у автомобіль і поїхав. Охорона не стала його затримувати", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонників судитимуть за видворення Саакашвілі до Польщі

Правоохоронці прибули на місце, коли фігурантів уже не було в ресторані, зокрема самого Саакашвілі. Спілкування було вже з охороною. Заяв на місці ніхто не писав.

Раніше Саакашвілі вирішив покинути Україну і повернутися в Грузію нібито через майбутні парламентські перегони.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий погрожував Саакашвілі. Політик прокоментував інцидент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі