субота, 20 жовтня 2007 13:50

Невідомий наркотик убив вісім людей в Свердловській області Росії

ФСКН Росії веде розслідування обставин загибелі восьми чоловік після вживання наркотиків в Свердловській області.

У місті Азбест Свердловської області за минулий тиждень від вживання наркотиків загинули вісім чоловік. В медичних службах міста наркомани загинули після вживання сильнодіючого наркотика.

Оперативники ФСКН не виключають, що в місто був завезений героїн, який використовувався особами, що страждають наркоманією, в чистому вигляді. Також, на думку експертів, це може бути якійсь нових наркотик, отриманий кустарним способом.

В даний час експерти встановлюють зміст наркотика, від якого загинули люди. Окрім летальних випадків в Азбесті зафіксовано відразу декілька десятків отруєнь від вживання, як передбачається, цього ж наркотика.

У зв"язку з випадками летального результату, що почастішали в місті, серед осіб, які страждають наркоманією, прокуратура доручила відповідним службам з"ясувати обставини події, а також встановити канали і осіб, причетні до доставки наркотика або його виготовлення на території Свердловської області, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий наркотик убив вісім людей в Свердловській області Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі