четвер, 02 вересня 2010 12:33

Невідомі у масках закидали камінням київський метрополітен

Невідомі у масках закидали камінням київський метрополітен

Учора близько години ночі біля управління метрополітену на проспекті Перемоги, 35, зібралися від 17 до 20 людей міцної статури у медичних масках і білих халатах.

За словами очевидців, вони оточили будівлю і по команді почали метати у вікна адміністрації каміння і порожні пляшки. Після атаки нападники зникли в найближчому парку.

"Все було швидко, чітко й організовано. Приблизно через хвилину всі вони рвонули в парк КПІ", - заявив один з очевидців. Розглянути когось було нереально: халати приховували одяг, нападники були в капюшонах і масках. Коли приїхала міліція, зловмисників на місці інциденту не було.

У метрополітені поки не роблять висновків щодо того, хто міг організувати дану акцію.

"Записки нам ніхто не залишав, прийшли, побили п"ять шибок і втекли. В основному постраждала будівля нашої їдальні. Версії? Нехай цим займається міліція", - заявила начальник прес-служби столичного метро Надія Шумак.

Як відомо, керівництво Київського метрополітену неодноразово заявляло, що вартість проїзду в метро необхідно підняти. Наприкінці серпня було прийнято рішення про підвищення ціни жетона до 2 гривень. Проте пізніше влада Києва заявила, що проїзд у метро подорожчає в середині вересня.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Невідомі у масках закидали камінням київський метрополітен ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі