середа, 05 вересня 2007 11:52

Невідомі пограбували заправку "Лукойл"

Учора о 3:43 троє невідомих в масках напали на автозаправну станцію компанії "ЛУКОЙЛ", розташовану в районі Коблево Миколаївської області.

Як повідомили "Коммерсанту-Украина" в ЦГЗ УМВС в Миколаївській області нападники привели співробітника станції в магазин, розташований на її території і кинули його там.

"Вони напали на продавця магазину. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, відібрали у неї ключі від касового апарату і сейфа" - відзначили в ЦГЗ.

За словами інспектора ЦГЗ УМВС у Миколаївській області Євгенія Ласкіна, нападники викрали з магазину 26 тисяч гривень і картки поповнення рахунків операторів мобільного зв`язку і два мобільні телефони, що належали працівникам АЗС".

"Потім грабіжники перелізли через огорожу приватного будинку і втекли в невідомому напрямі. Через декілька секунд, отямившись від переляку, працівники АЗС почали кричати і кликати на допомогу. У чоловіка, що проходив мимо, попросили мобільний телефон і викликали міліцію" - заявив пан Ласкін.

Він, також відзначив, що в даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом розбійного нападу і пограбування, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Невідомі пограбували заправку "Лукойл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі