неділя, 18 жовтня 2020 13:34

Невідомі побили головного редактора одеського видання

  Напад скоєно в смт Великодолинське на вул. Новоселів. Фото: Facebook
Напад скоєно в смт Великодолинське на вул. Новоселів. Фото: Facebook

На Одещині, у селищі Великодолинське троє невідомих побили головного редактора місцевого друкованого видання, коли той знімав репортаж.

Інцидент стався у суботу, 17 жовтня. У потерпілого - забої м'яких тканин та струс мозку. Його доставили у лікарню, інформує пресслужба обласної поліції.

Як зазначається, йдеться про головного редактора овідіопольського видання "Альтернатива.орг" Романа Варшанідзе.

На своїй сторінці у Facebook він розповів, що на нього напали, коли він приїхав до селища Великодолинське на зустріч із кандидатом на посаду голови Великодолинської міськради Юрієм Нікітінським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлітки розгромили трамвай і побили кондуктора

Повідомляється, що даний напад правоохоронці кваліфікували як погрозу або насильство щодо журналіста та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі поліцейські встановлюють нападників. Слідство триває.

У Дніпрі стався інцидент. На активіста напали двоє чоловіків і жорстоко побили. Як повідомляє 9-channel.com, постраждалий – керівник інформаційного агентства "Антикорупційна правозахисна Рада" Олександр Снісар. У чоловіка важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, крововилив і множинні переломи кісток лицьового черепа.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі побили головного редактора одеського видання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі