четвер, 17 січня 2008 16:15

Невдала посадка в Хітроу затримала виліт британського прем"єра

В результаті інциденту з пасажирським літаком в лондонському аеропорту Хітроу був затриманий виліт британського прем"єра з офіційним візитом до Китаю. Як передає Sky News, тривога була оголошена після того, як Boeing 777 авіакомпанії British Airways, що прилетів з Пекіна, виїхав за межі злітно-посадочної смуги.

Пасажири постраждалого літака покинули його через аварійні люки. До місця події попрямувала пожежна команда. Телеканал CNN передає, що постраждали три людини. Літак отримав серйозні пошкодження: у нього відвалилося крило. Інцидент привів до значних порушень повітряного руху в аеропорту.

Наголошується, що в Хітроу введені підвищені заходи безпеки у зв"язку із знаходженням в аеропорту прем"єр-міністра Великобританії Гордона Брауна, а також сім"ї еміра Катару.

За словами політичного редактора Sky News, супроводжуючого прем"єр-міністра, Браун, звертаючись до журналістів, пожартував з приводу інциденту: "Ну ось, тепер вам вже є про що писати". Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Невдала посадка в Хітроу затримала виліт британського прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі