четвер, 12 квітня 2007 12:56

Неслухняних депутатів треба виганяти з фракцій. Опитування

На думку більшості українців (52%), партії повинні позбавляти депутатських повноважень депутатів, які не виконують рішення фракції у Верховній Раді. Про це свідчать результати соцопитування, яке проводив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС).

34% опитаних вважають, що приєднання до коаліції у Верховній Раді окремих депутатів від БЮТ і "Нашої України" викликане підкупом цих депутатів, а 27% - що воно викликане бажанням цих депутатів виконувати свої службові обов"язки.

На думку половини громадян, рівень корупції в Україні за останні півроку зріс.

88% опитаних сказали, що корупція в Україні стала загальнонаціональною проблемою. Лише 5% не погоджуються з цим твердженням.

За останні півроку відчули зростання корупції найбільше мешканців Центрального регіону – 65%, найменше мешканців – у Східному – 36%.

Опитування проводили протягом 22-29 березня 2007 р., 29 березня-3 квітня. Методом інтерв"ю опитали 2037 та 2041 респондент відповідно, які мешкають в усіх областях України, у Криму та у Києві за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує 3.5% для показників близьких до 50%, 3,0% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Неслухняних депутатів треба виганяти з фракцій. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі