четвер, 31 січня 2008 15:25

Неповнолітня дівчина викрала немовля у своєї товаришки по чарці

16 днів і ночей херсонські оперативники шукали двох дівчат. Одній зі зниклих виповнилося 17 років, а іншій всього рік. Дівчат відшукали аж в Одесі.

Ввечері у матері дитини Ніни були гості. Випивали, нюхали, і весело проводили час. Наступного дня вона пішла в магазин, а маленьку доньку Ларису залишила на знайому, яка зосталася в неї ночувати. Коли прийшла, вдома не було ні дитини, ні няньки. Пропав також дитячий візочок і мобілка.

Дитину з викрадачкою знайшли через 16 днів в Одесі. 17-річна Христина каже, що хотіла, як краще, бо мати дівчинки не піклувалася про неї

Христина з дитиною жила в Одесі у свого хлопця. Стверджує, що малечу доглядала, кормила й навіть привчила до горщика. Проте, за словами правоохоронців, викрадачка не покинула вживати наркотики та алкоголь.

Зараз Лариса, якій рік і три місяці, на обстеженні в обласній лікарні. Правоохоронці кажуть, мають всі підстави позбавити її маму батьківських прав. Опікуном може стати дідусь маленької, який найбільше допомагав у пошуках.

Сама ж горе-мама запевняє, що візьметься за голову та зробить все, щоб дитина була з нею.

Тим часом 17-річна Христина зараз в міліції. Їй висунули обвинувачення за статтею 14 Кримінального кодексу "Незаконне позбавлення свободи або викрадення людини, скоєне проти малолітнього". За свій вчинок дівчина може потрапити за ґрати на кілька років, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітня дівчина викрала немовля у своєї товаришки по чарці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі