понеділок, 25 липня 2011 17:16

Неповнолітніх запросили на "поттерівську" вечірку із пивом
17

Фото: Фото: Андрій Шматов

У суботу у київському молодіжному клубі "Барви" відбулась вечірка, присвячена виходу на екрани останнього фільму про Гаррі Поттера. На неї зібралось з пів сотні молодих людей. Були вдягнені у костюми героїв казки: чорні мантії, круглі окуляри тощо.

Почалась вечірка о 18-й годині й тривала до 23-ї. На неї запрошували й неповнолітніх, але на вигляд всі присутні мали 18 років. Пили пиво та сік.

"Не дуже тут мені подобається. Зала маленька й на барі з бухла – лише пиво, - розказав відвідувач Максим Могильний. Палить сигару. Має довге темне волосся. Вдягнений у чорний піджак та гумову краватку з черепками й зміями. - Сьогодні я у костюмі Сиріуса Блека (За сюжетом — хрещений батько Гаррі Поттера — ред.). Краватка друга. Таку можна на Петрівці купити. Зараз я став косплеєм – це ті, хто вивчають якогось героя й потім перевтілюються у нього. Виступаємо на різних вечірках, або просто для себе. Мама трошки заспокоїлась, а раніше дуже хвилювалась за мене – я роки два панкував, потім готом був. Робити нічого, скучно, хотів якось розважитись. Сюди прийшов, бо робити нема чого. Гаррі Поттер вже набрид. Добре, що закінчився".

На вечірці продавалися чарівні палички з вишні по 30 грн, кишені для мобільних із символікою казки по 5 грн. Присутні танцювали, грали в тематичні ігри. Студент Володимир Горохов показав фокуси. Тремтячими руками ставить порожню чарку на стіл, накриває її рушником й за декілька секунд дістає її з-під столу.

"Сьогодні показав найелементарніше з того, що можу. Трошки хвилювався, бо це перший мій публічний виступ. Прочитав всі частини Гаррі Поттера й майже всі подивився. Тільки на прем'єру останньої частини не потрапив. Напередодні святкував свій день народження й всі гроші туди пішли. У безкоштовного фокусника багато друзів. Тим паче я чи не єдиний сучасний 18-річний хлопець, який не п'є, не курить й не вживає нецензурщину", - зазначив Горохов.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітніх запросили на "поттерівську" вечірку із пивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі