субота, 03 березня 2007 15:23

Неозброєні дівчата пограбували банк у США

Поліція США заарештувала дівчат, підозрюваних у пограбуванні банку в Джорджії.

На дівчатах, які здійснили напад, були великі темні окуляри, але вони не погрожували зброєю, а лише протягнули банківському службовцю записку з вимогою, і він відрахував їм необхідну суму.

За підозрою у причетності до пограбування заарештували 19-річних Ешлі Міллер і Хізер Джонсон. Машину, в якій їхали дівчата, зупинила поліція в передмісті Атланти. Разом з ними заарештували 22-річного банківського службовця Бені Хермана. Як відзначили в поліції, дівчата спробували утекти, але після нетривалого переслідування їх затримали.

Крім того, у справі затримали ще одну людину - 27-річного Майкла Честанга. Йому висунули звинувачення у крадіжці і торгівлі наркотиками. Поліцейські підозрюють, що пограбування інсценували для того, щоб приховати крадіжку.

Дівчата жили недалеко від місця злочину. Затримати підозрюваних вдалося завдяки допомозі місцевих жителів, які впізнали їх на зображеннях з камер відеоспостереження, які оприлюднила поліція. На них видно, як дівчата сміються, протягуючи банківському службовцю записку.

Поліція не повідомляє, яку суму викрали, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Неозброєні дівчата пограбували банк у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі