пʼятниця, 26 лютого 2021 13:54

Негативну кампанію проти вакцинації просувають за допомогою іноземної ботоферми - блогер

Негативну кампанію проти вакцинації просувають за допомогою іноземної ботоферми - блогер
Блогер Михайло Шнайдер: "Пост з критикою вакцини Covishield просувають за допомогою акаунтів, зареєстрованих в Азії і Арабських країнах". Фото: www.pravda.com.ua

Михайло Шнайдер помітив і опублікував на своїй сторінці підтвердження, що пост з критикою вакцини Covishield від компанії AstraZeneca просувають за допомогою акаунтів, зареєстрованих в Азії і Арабських країнах.

"Друзі, як ви знаєте, вакцину нам привезли з Індії, а критикують її... хлопці з ще більш далеких і екзотичних країн. Принаймні, фейкові акаунти з цих держав розганяють пост з її критикою. Підтвердження в прикріплених скріншотах, але можете перевірити і самі. Роблять це, відверто кажучи, кривувато", - пише він.

Також блогер припустив, що кампанія з дискредитації спрямована на зрив вакцинації в Україні.

"Процес настільки заполітизували, що мова вже давно не йде про здоров'я українців. Групи впливу намагаються нав'язати свій порядок, щоб зірвати вакцинацію. Людей лякають всілякими страшилками і намагаються дискредитувати все те, що пов'язане з вакциною.

Наприклад, BBC, посилаючись на ВООЗ - пише, що вакцина Covishield - це ніщо інше, як аналог вакцини, створеної компанією AstraZeneca і Оксфордським Університетом. Розробники уклали з Serum Institute ліцензійну угоду на її виробництво.

Але фейсбучних вірусологів та імунологів не зупинити.

Від усієї цієї історії радіють і потирають руки лише росіяни, які готові в будь-який момент відвантажити "гуманітаркою" нескінченний запас свого знаменитого Супутника V", - завершив Шнайдер.

Зараз ви читаєте новину «Негативну кампанію проти вакцинації просувають за допомогою іноземної ботоферми - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі