пʼятниця, 18 квітня 2008 10:14

Недостатньо швидкий Інтернет призвів до кривавої різанини

Ножем у груди через недостатньо швидкий Інтернет. Справжню різанину в одному з офісів Рівного влаштував у середу ввечері 25-річний житель міста.

Молодий чоловік після закінчення робочого дня вирішив з"ясувати з працівниками фірми, що надає Інтернет-послуги, непорозуміння із тарифікацією. Після короткої розмови він накинувся на працівника фірми з ножем. 21-річному Івану життя врятував директор.

10 хвилин по шостій вечора. В Інтернет-фірмі працівники закінчували справи, коли до службового приміщення зайшов 25-річний чоловік. Кажуть – намагався з"ясувати, чому його перевели на інший план оплати за Інтернет. Після короткої розмови клієнт вихопив ножа.

Тяжкопоранений Іван лежав на підлозі. Зловмисник тим часом кілька разів ударив ножем Олексія в голову та в руку. Проте молодику таки вдалося затримати нападника і покликати на допомогу. Охоронці викликали міліцію.

Віталій Чубаєвський, керівник Рівненського МВ міліції: "Негайно на місце пригоди виїхала група швидкого реагування, а також працівники спецпідрозділу "Беркут". На місці пригоди було затримано особу зловмисника, який потім зізнався, що прийшов з"ясовувати про неякісну подачу Інтернет-послуг, і між працівниками Бізнес-центру і ним виникли спірні питання. Внаслідок конфліктної ситуації зловмисник завдав декілька ножових поранень одному з працівників, а також другому, тому, що захищав".

21-річного Івана госпіталізували. Його батьки забороняють медикам розголошувати інформацію про стан хлопця. Проте відомо, що він дістав сім ножових поранень і йому зробили операцію.

Олексій, що врятував Іванове життя, теж потребував медичної допомоги. Лікарі зашили йому рвані й різані рани. Наразі працівники фірми поступово приходять до тями і намагаються зрозуміти мотиви злочину.

Міліціонери кажуть – кримінальну справу порушуватимуть після всіх експертиз. Сьогодні пояснити причини агресії клієнта Інтернет-фірми не може ніхто, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Недостатньо швидкий Інтернет призвів до кривавої різанини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі