четвер, 08 квітня 2021 14:04

Не давати в борг та уникати подорожей: як пережити ретроградний Меркурій

Не давати в борг та уникати подорожей: як пережити ретроградний Меркурій
Меркурій відповідає за такі області, як торгівля, освіта, фінанси, кар'єра та обмін інформацією. Фото: pixabay.com

Ретроградний Меркурій – це оптична ілюзія, у результаті якої з Землі здається, ніби планета рухається у зворотному напрямку. Так відбувається близько 3 разів на рік.

2021 року очікуються ще 2 періоди ретроградного Меркурія: з 30 травня по 23 червня та з 27 вересня по 18 жовтня, пише Obozrevatel.

Вважається, що Меркурій відповідає за такі області, як торгівля, освіта, фінанси, кар'єра та обмін інформацією. Астрологи переконані, що саме ці сфери виходять з-під контролю, коли планета перебуває в ретроградному стані.

У такі періоди рекомендують уникати серйозних починань, поїздок і тривалих подорожей. Радять не давати у борг, не здійснювати великих покупок або вагомих грошових інвестицій, а також не підписувати важливих документів. Необхідно відкласти ухвалення складних рішень і значущі ділові зустрічі до моменту, коли Меркурій повернеться у звичайний стан.

Рекомендується більше відпочивати та відновлювати сили. Можна зайнятися розвитком вже початих проєктів, переоцінкою життєвої ситуації й позбутися зайвих речей. Астрологи також радять частіше робити резервне копіювання всієї роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні буде потепління: оновили прогноз до кінця тижня

Південний антициклон Пеґґі принесе в Україну справжнє квітневе тепло. 9 квітня денна температура повітря підніметься до +7...11°C.

Зараз ви читаєте новину «Не давати в борг та уникати подорожей: як пережити ретроградний Меркурій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі