пʼятниця, 21 грудня 2007 13:37

Названо цитати 2007 року, що найбільш запам"ятовуються

Фраза "Досить смажити мене, чувак!" була названа цитатою 2007 року, що найбыльше запам"яталася. Саме її вигукував американський студент, коли поліцейські намагалися примусити його замовкнути під час виступу сенатора Джона Керрі, передає Reuters. Фред Шапіро, редактор Книги цитат Йєльского університету, стверджує, що ця фраза стала відомішою, ніж сексистські вислови радіоведучого Дона Імуса і твердження президента Ірану про те, що в його країні немає гомосексуалістів. Шапіро вважає, що фраза, кинута студентом університету Флориди Ендрю Майером 17 вересня, коли той кричав від болю, намагаючись відбитися від поліцейських з електрошокерами, символізує тріумф поп-культури.

Протягом двох днів вона стала лідером пошуку в системі Google, а відео, що демонструє описану вище ситуацію, стало одним з найбільш популярних в Інтернеті. Це вигукування також було використане в створенні нових рингтонів для мобільних телефонів, з"явилися футболки з відповідним написом.

Другою цитатою зі списку Шапіро стала складна відповідь на одне з запитань конкурсу "Міс Юність" учасниці від штату Південна Кароліна Лорен Аптон: "Особисто я вважаю, що американці в США на це не здатні, тому що у деяких людей там, в нашій нації, просто немає карт, і я думаю, що наша освіта, типу як і, не знаю, освіта в Південній Африці і Іраку, і взагалі, не знаю, скрізь, і я думаю, нашу освіту тут, в США, треба, загалом, щоб воно допомагало Америці, і допомагало Південній Африці, і Іраку, і азіатським країнам, щоб ми могли побудувати наше майбутнє для нас".

На третьому місці в списку Шапіро опинився президент Ірану Махмуд Ахмадінежад, який у жовтні цього року заявив в Університеті Колумбія в Нью-Йорку, що "в Ірані, на відміну від США, гомосексуалістів немає", повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Названо цитати 2007 року, що найбільш запам"ятовуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі