пʼятниця, 06 липня 2007 11:19

Названий власник годинника за $200 тисяч виловленого з Неви(ФОТО)

Діамантовий годинник вартістю 200 тисяч доларів, втоплений з необережності в Неві і виловлений звідти через декілька днів пітерськими водолазами, за попередньою інформацією, належать зірці поп-дуета Modern Talking, співакові Томасу Андерсу. В кінці минулого тижня він приїжджав до Петербургу на приватний закритий концерт.

Пригода із затонулою коштовністю сталась в минулі вихідні.

VIP-гість, який всіма силами прагнув залишитися невідомим, призначив винагороду в сумі 10 тисяч доларів тому, хто зуміє відшукати хронометр на мулистому невському дні.

Багато пітерців, почувши про щедру пропозицію господаря коштовності, з радістю пострибали до Неви, проте щастя посміхнулося лише водолазові Олексію Силіну, якому знадобилося трохи більше годину, щоб підняти на поверхню годинник. Механізм від води не постраждав, проте у годинника відірвався браслет. Представники власника уважно стежили за роботою водолазів і, уклавши піднятий з дна годинник в міні-сейф, відвезли їх на броньованому джипі до господаря, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Названий власник годинника за $200 тисяч виловленого з Неви(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі