понеділок, 21 липня 2008 11:58

Названий найкрупніший британський бренд

Названий найкрупніший британський бренд
Пошуковик Google став найбільшим британським брендом, обійшовши корпорацію Microsoft, яка займала перше місце у відповідному рейтингу організації Yougov рік тому, пише TheGuardian. Минулого року Google зайняв лише третє місце в списку, повідомляє Лента.ру.

У травні 2008 року пошуком на google.co.uk користувалися 73 відсотки британських інтернетчиків. Це значно більше частки найближчого конкурента, Yahoo!, що зайняв лише 75 місце в опитуванні Yougov.

Весь рейтинг складається з п"ятисот брендів і складається за даними опитування британців. До першої п"ятірки також увійшли Mercedes-benz, ВВС і BritishAirways. За ними слідують RoyalDoulton, BMW, Bosch і Nike. Замикає десятку Sony.

Це не єдиний рейтинг, в якому Google займає лідируючі позиції. Наприклад, навесні 2007 року дослідницька компанія MillwardBrownOptimor склала рейтинг найдорожчих брендів BRANDZTop-100, де Google зайняв перший рядок. У травні 2007 року пошуковик очолив десятку улюблених брендів в щорічному рейтингу журналу Marketing.

Зараз ви читаєте новину «Названий найкрупніший британський бренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі