середа, 30 липня 2008 12:36

Названі найкраще вдягнені знаменитості

Згідно з 69-им щорічним рейтингом видання VanityFair, в 2008 році в число краще всього одягнених знаменитостей потрапили дружина кандидата в президенти США Барака Обами Мішель Обама, дружина президента Франції Ніколя Саркозі Карла Бруні, а також модель і дочка мільярдера Дональда Трампа Іванка Трамп.

Мішель Обама і Іванка Трамп потрапляли в рейтинг і минулого року. Серед чоловіків в списку цього року присутні актор Деніел Крейг, реппер Кан"є Уест і Девід Бекхем (який минулого разу потрапляв в рейтинг разом зі своєю дружиною Вікторією). Одну з позицій переліку, як і минулого року, зайняло сімейство Бреда Пітта і Анджеліни Джолі.

Читачам, не згідним з версією VanityFair, видання пропонує взяти участь в голосуванні і вибрати добре одягнених знаменитостей самостійно.

За даними телеканалу FoxNews, список, в який увійшли в цілому 42 людини, буде опублікований у вересневому номері VanityFair. Поки ж він розміщується тільки на сайті журналу в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Названі найкраще вдягнені знаменитості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі