понеділок, 19 листопада 2007 09:09

Назване найкримінальніше місто США

 Згідно дослідженню видавничої групи Congressional Quarterly Inc., Детройт, штат Мічиган, є найнебезпечнішим і найкримінальнішим містом США.

Дослідження засноване на статистичних даних ФБР про рівень злочинності у 378 містах країни, населення яких перевищує 75 тисяч осіб. Автори порівнювали кількість вбивств, зґвалтувань, пограбувань, збройних нападів, крадіжок із зламом і автоугонів на душу населення.

У десятці найнебезпечніших міст за підсумками 2007 року Детройт змістив з першого місця Сент-Луїс, штат Міссурі. На третьому місці опинився Флінт, також в Мічигані, на четвертому - Окленд, штат Каліфорнія, на п"ятому - Кемден, штат Нью-Джерсі. Далі йдуть Бірмінгем, штат Алабама, Північний Чарльстон, штат Південна Кароліна, Мемфіс, штат Теннессі і ще одне каліфорнійське місто Річмонд. Завершує десятку Клівленд, штат Огайо.

Ґрунтуючись на статистиці ФБР, дослідники дійшли висновку, що найбезпечнішим американським містом є Мішн-В"єхо, штат Каліфорнія. У п"ятірці найменш кримінальних також опинилися два міста у штаті Нью-Йорк Кларкстаун і Амгерст (друге і четверте місця), а також Брік-Тансшип, штат Нью-Джерсі (третє місце) і техаський Шугар-Ленд (п"яте).

Щорічний рейтинг кримінальності міст складається компанією вже вчотирнадцяте. Тим часом, деякі організації висловили обурення з приводу оприлюднення подібних досліджень. Зокрема, у прес-релізі на сайті ФБР зазначається, що автори не враховують різні чинники, які впливають на рівень злочинності в окремому регіоні, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Назване найкримінальніше місто США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі