понеділок, 17 листопада 2008 14:39

Назване найхворіше місто США

Найхворішим містом в США виявився Хантінгтон в штаті Західна Вірджинія, повідомляється на сайті телеканалу FoxNews. Такі результати дало дослідження Центру по контролю і профілактиці захворювань (U.s. CentersforDiseaseControlandPrevention).

Мер міста пояснив зневагу питаннями охорони здоров"я тим, що адміністрація зайнята міською економікою. Тим часом, приблизно половина дорослих жителів міста страждає від надмірної ваги. У 22 відсотків населення хронічні захворювання серцево-судинної системи, 13 відсотків хворі на діабет.

З 1950-го року населення Хантінгтона скоротилося з 90 тисяч чоловік до 50 тисяч. Приблизно половина жителів у віці 65 років і старше позбулися всіх зубів.

Найздоровішим містом був визнаний Берлінгтон в штаті Вермонт: 92 відсотки жителів заявили, що стан їх здоров"я є хорошим або прекрасним. Населення міста складає 40 тисяч чоловік. Як уточнюється на сайті телеканалу CNN, жителі Берлінгтона, розташованого на березі озера Шамплейн, в більшості своїй ведуть здоровий спосіб життя і правильно харчуються.

Зараз ви читаєте новину «Назване найхворіше місто США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі