понеділок, 18 серпня 2008 09:02

Названа щасливіша стать

Названа щасливіша стать
Дослідники США прийшли до висновку, що в даний час жінки нещасніші за чоловіків. У сучасних жінок з"явилися більше можливостей, щоб реалізувати себе. Але разом з цим у них додалося проблем, показують дані опитування.

Учені стверджують, що сучасні чоловіки навчилися більше відпочивати і менше працювати, тоді як сучасні жінки працюють значно більше, ніж представниці слабкої статі в 60-і роки.

У своєму дослідженні подружжя-економісти Бетсі Стівенсон і Джастін Волферс з Університету Пенсільванії стверджує, що в 1976 році 16 % чоловіків були задоволені своїм життям. На сьогоднішній день кількість щасливих чоловіків збільшилася до 25%.

Проте число щасливих жінок складає всього 22%.

Як стверджують учені, 40 років тому жінки були щасливіші, оскільки мали менше амбіцій. Вони порівнювали себе з іншими представницями своєї статі, але ніколи не рівнювалися на чоловіків.

В даний час у жінок з"явилися нові цілі в житті. Окрім сім"ї і дітей, вони хочуть зробити кар"єру.

Дослідники Університету Нью-Джерсі виявили, що сучасні чоловіки прагнуть менше займатися тим, що їм не подобається. А жінки окрім ведення домашнього господарства вимушені заробляти гроші.

Згідно з опитуванням, у наш час жінка проводить 23 години в тиждень за рутинним заняттям, а чоловік - всього 2 години.

За твердженням дослідників, сучасні жінки просто не встигають зробити все, що запланували, тому часто відчувають себе незадоволеними, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Названа щасливіша стать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі