пʼятниця, 22 лютого 2008 10:45

Названа "Міс Київ" (ФОТО)

Киянка Оксана Островська стала найкрасивішою дівчиною Києва.

За титуловане звання красуні вона бореться з дитинства, беручи участь в різних конкурсах.

На "міс Києва" зупинятися дівчина не збирається і упевнена: попереду - участь в "міс України" і "міс Європи", повідомляє Газета по-киевски.

Цього року на сцену концерт-холлаFreedom, де третій рік підряд організатори, мережа ресторанів "Козирна Карта", проводять огляд столичних красунь, вийшли 26 дівчат.

Щоб потрапити в їхнє число, киянки і мешканки Київської області у віці до 24 років, серед яких були як професійні моделі, так і звичайні дівчата, повинні були подати заявку на участь в кастингу і пройти два відбіркові тури. Красунь, охочих завоювати титул "Міс Київ-2007", виявилося більше двох сотень. Щоб вибрати з них 26 найпривабливіших, організаторам довелося попітніти.

Важко було і членам жюрі, в числі яких голова наглядової ради групи компаній "Старий Медіа" Влад Ряшин, відома київська фотохудожниця Віта Кін, голова Національного комітету "Міс Україна", власниця титулу "Міс Європа" на конкурсі MissisGlobe-2005 Лілія Кузнецова, почесний президент Національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш і член жюрі конкурсу "Міс світу-2007" Олена Франчук.

Переможниця, окрім титулу "Міс Київ-2007" і можливості прийняти участь в конкурсі "Міс Україна-2008", отримала солідну грошову винагороду. Решті фіналісток вручили розкішні ювелірні прикраси.

Зараз ви читаєте новину «Названа "Міс Київ" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі