середа, 16 січня 2008 08:59

Назвали претендентів на звання "Людина року-2007"

Експерти програми "Людина року 2007" визначили 51 лауреата в 17 номінаціях.

Про це повідомив на прес-конференції у вівторок у Києві президент програми "Людина року" Аркадій Райцин.

"Визначено 3 лауреата в кожній з 17 номінацій. Ні в кого ще немає переваг, тому що голосування членів вищої академічної ради, що вибере по одному лауреату в кожній номінації, відбудеться напередодні церемонії нагородження", - відзначив Райцин.

У номінації регіональний лідер року лауреатами стали глави Вінницької, Ровенської і Львівської обладміністрацій - Олександр Домбровський, Віктор Матчук і Петро Олійник.

У номінації міській голова роки змагаються мери Ялти, Полтави і Феодосії - Сергій Брайко, Андрій Матковський і Володимир Шайдеров.

Ні в кого ще немає переваг

У номінації промисловець року лауреатами стали глава правління ВАТ "Сумихімпром" Євген Лапін, глава правління холдингової компанії "Автокраз" Сергій Сазонов і глава правління ЗАТ Сергій Слепкань.

У номінації підприємець року за титул боротимуться президент АТ "УПЕК" Анатолій Гиршфельд, глава спостережної ради групи компаній "ТЕКТ" Вадим Гриб і генеральний директор ЗАТ "Міжнародна акціонерна авіаційна компанія "Урга" Леонід Шмаєвич.

У номінації менеджер року лауреатами стали глава правління ЗАТ "DIA WEST" Анатолій Балюк, гендиректор групи компаній "Fim" Оксана Єлманова і гендиректор НПП "Крим-пак" Володимир Лютиков.

У номінації фінансист року лауреатами названі глава правління ВАТ "РодовидБанк" Денис Горбуненко, глава правління ВАТ КБ "Хрещатик" Дмитро Гриджук і глава правління "OTP Bank" Дмитро Зінков.

У номінації національна торговельна марка роки названі: ТМ "Bonaqua", ТМ "Jaffa", ТМ "Єврокредит".

У номінації інвестиція роки змагаються інвестиційні проекти "Запорізького автомобілебудівного заводу", корпорації "Індустріальний союз Донбаса" (ІСД) і компанії "МТС".

У номінації аграрій року лауреатами визначений президент агрофірми "Сади України" Олексій Зайцев, директор ТОВ "Холдинг "Зерноторгівельна компанія" В"ячеслав Петрище і директор ВАТ "Яготинский маслозавод" Олександр Сиренко.

У номінації лідер страхового ринку змагаються директор страхової компанії "Іллічевська" Юрій Гришан, глава правління СК "Український страховий альянс" Андрій Перетяжко, глава правління ЗАТ "Європейський страховий альянс" Володимир Шевченко.

У номінації газета року і журнал року лауреатами названа "Газета по-киевски", "Сьогодні", "Факти і коментарі" і журнали "Viva", "Профіль", "Фокус" відповідно.

У номінації журналіст року в області електронних ЗМІ лауреатами визначений: Руслан Сенічкін - телеканал "Інтер", Олесь Терещенко - телеканал "1+1" і Станіслав Цеголко - "5 канал".

У номінаціях спортсмен року змагаються чемпіонка світу 2007 року з художньої гімнастики Ганна Бессонова, срібний призер чемпіонату світу 2007 р. по легкій атлетиці Людмила Блонська і чемпіон світу з боксу за версією IBO Володимир Кличко.

В експертному опитуванні взяли участь понад 700 експертів з 185 організацій. До складу вищої академічної ради входять 43 відомих фахівці з різних областей знань. У цілому експерти визначили 543 претендента на звання лауреата.


За матеріалом: Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Назвали претендентів на звання "Людина року-2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі