понеділок, 30 липня 2007 09:18

Назвали найщасливіші міста Європи

Стали відомі міста в Європі, жителі яких відчувають себе щасливими. Також визначені місця в Європейському союзі, де найлегше знайти роботу і дешеве житло.

Найщасливішими європейцями є жителі Копенгагена, Люксембурга і Талліна - близько 90% мешканців столиці Данії, Люксембурга і Естонії задоволені своїм життям. Найнещаснішими визнали себе жителі Афін, Бухареста і Лондона, які частіше за інших висловлювали незадоволеність умовами життя.

Найлегше отримати роботу у  Празі, Копенгагені і Дубліні. "Хороше житло за нормальну ціну" найскладніше знайти у Парижі, Люксембурзі, Дубліні, Бухаресті і Братиславі.

Більше всіх роботою міського громадського транспорту задоволені жителі Відня, Гамбурга, Мюнхена і Хельсінкі. Відомо, що в найбільшій безпеці почуваються жителі Скандинавії - Данії, Фінляндії і Швеції.

Опитування оприлюднене європейським соціологічним бюро "Євробарометр". У дослідженні взяли участь по 500 жителів з 75 міст Євросоюзу, пише електронна газета дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найщасливіші міста Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі