неділя, 15 грудня 2019 23:29

Назвали найбільш оплачувані професії в Україні

Назвали найбільш оплачувані професії в Україні
Опублікували список високооплачуваних професій. Фото: РБК

Українські роботодавці готові платити високі зарплати найбільш затребуваним співробітникам.

Складено список топ-5 вакансій, за які платять від 50 000 гривень, повідомляє портал hh.ua.

У п'ятірку найбільш високооплачуваних вакансій увійшли:

Media buyer, traffic manager, арбітражник - заробітна плата від 50 000 грн. Щоб отримати цю посаду, потрібно володіти такими навичками: механізми роботи соцмедіа, мати досвід в плануванні, в створенні та запуску рекламних кампаній, а також знання метрик CPA/ CPI/CPM/ LTV/ROI/C /CTR. До цього додаються додаткові вимоги: мати чітку життєву позицію, вміти помічати деталі і володіти тонким смаком.

Бортпровідники - заробітна плата від 65 000 грн. Професія стюардів і стюардес відносяться до однієї з найбільш незвичайних і захоплюючих. В обов'язки входить підтримка контролю порядку і чистоти на борту літака, зустріч і розміщення гостей, обов'язкове знання іноземних мов (англійська першочергова). Потрібно мати хорошу стійкість до стресів, акуратність, вміння знаходити спільну мову з людьми, нести відповідальність за себе і пасажирів в польоті.

Директор виробництва - заробітна плата від 70 000 грн. В обов'язки входить повне забезпечення роботи виробництва і виконання його показників, збільшення якості продукції при зниженні собівартості, контроль за роботою обладнання і запуск нової продукції. Також потрібно хороший стаж і вищу освіту в обов'язковому порядку, роботодавці будуть раді побачити додаткові дипломи про підвищення кваліфікації курси, семінари, конференції тощо)

Ведучий агроном - заробітна плата від 80 000 грн. Знання: постанови, розпорядження, накази, інші керівні та нормативні документи органів вищого рівня та інших органів, що стосуються питань сільськогосподарського виробництва і виробничо-господарської діяльності відділення (ферми, сільськогосподарської ділянки), а також основи економіки, організації виробництва, праці та управління, системи оплати праці , матеріального і морального стимулювання, методи нормування праці. Бажано знати англійську мову.

Розробник ігор - заробітна плата від 90 000 грн. Розробка, оптимізація та впровадження нового функціоналу, рендеринг та моделювання. Наявність всіх умінь гарантує високу зарплату. Обов'язкове знання англійської мови і як мінімум 5 років досвіду роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освіта майбутнього: На форумі ICU обговорили, як потрібно навчатися в ХХІ столітті

Нагадаємо, експерти назвали професії, які призводять до ожиріння.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш оплачувані професії в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі