вівторок, 22 січня 2019 20:26

Назвали імена нових ведучих популярного тревел-шоу

  Нові ведучі тревел-шоу "Орел і решка". Фото: факти
Нові ведучі тревел-шоу "Орел і решка". Фото: факти

У понеділок, 21 січня, у мережі відбулася прем'єра нового туристичного сезону шоу "Орел і Решка. Мегаполіси". Глядачам представили нових телеведучих — Олю Антипову і Антона Зайцева.

Нові обличчя на проекті викликали хвилю обурення серед шанувальників програми. Під випуском передачі в YouTube розгорілися дискусії.

У коментарях до випуску глядачі зажадали повернути попередніх героїв передачі: Анастасію Івлеєву і Антона Птушкіна. Деякі передрекли провал нового сезону.

Як відомо, до проекту Антон Зайцев був ведучим ранкової телепрограми і вечірнього караоке-шоу в Єкатеринбурзі. За освітою-артист драматичного театру і кіно, працював на радіо і ведучим заходів. Його колега Оля Антипова працювала приймальницею апаратури в ремонтній майстерні, продавщицею в секонд-хенді, піарником, хостесом, офіціанткою, а також співала в ресторані.

Перший спільний уїк-енд ведучі тревел-шоу Оля і Антон проведуть в китайському місті Макао.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча популярного телешоу ледве не зірвалася у прірву

Ведуча шоу "Орел і решка. Перезагрузка" Анастасія Івлєєва роздягнулася для чоловічого глянця і знялася у фотосесії в стилі пін-ап. Телеведуча стала обличчям березневого номеру видання. Еротичні фотографії дівчини опублікували на сайті журналу.

Зараз ви читаєте новину «Назвали імена нових ведучих популярного тревел-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі