субота, 19 жовтня 2019 09:20

"Навряд чи хтось залишиться вдома" - погода продовжує радувати

"Навряд чи хтось залишиться вдома" - погода продовжує радувати
У суботу та неділю температура в Україні прогріється до +24 градусів. ФОТО: із відкритих джерел

Сьогодні та у неділю в Україні очікується сонячна і тепла погода. Температура прогріється до +24 градусів.

Вітру практично не буде. Вночі ж і вранці можливий туман, пише у Facebook синоптик Наталка Діденко:

"Соціальні мережі ввечері в неділю та у понеділок, думаю, просто вибухнуть безліччю фотографій жовтого листя і червоних кленів. Бо за такої синоптичної ситуації навряд чи хтось залишиться вдома. У Києві субота-неділя, що четвер-п`ятниця - ніякої різниці: без опадів, близько +20 градусів", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг, який випав у Карпатах, не тане

Початок наступного тижня теж буде теплим. Незначне похолодання буде тільки 23 жовтня — денна температура опуститься до +15...19 градусів
"У найближчій перспективі, аж до кінця наступного тижня, дощів в Україні не видно. Взагалі. Атмосфера поки що загуляла над західним узбережжям, поливатиме Францію, Велику Британію, скандинавські країни та Іспанію. А в нас, схоже,`бабине літо` намірилося перейти плавно у "бабину зиму", - додала синоптик.

15 жовтня у Києві зафіксували найтепліший день за останні 134 роки. Температура прогрілася до +24,1. Це на 0,4 градуса вище, ніж було зафіксовано в аналогічний день 1885-го, заявили в обсерваторії ім Бориса Срезневського.

Зараз ви читаєте новину «"Навряд чи хтось залишиться вдома" - погода продовжує радувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі