четвер, 04 липня 2019 15:05

"Навіщо її викрадати? Одружитися з нею?" - Коломойський про Гонтарєву

"Навіщо її викрадати? Одружитися з нею?" - Коломойський про Гонтарєву
Коломойський вирішив, що не буде викрадати Гонтарєву. Фото: Еспресо TV

Ігор Коломойський заявив, що надасть екс-голові НБУ Валерії Гонтаревій літак, якщо їй треба буде прилетіти з Британії в Україну на допит.

Раніше він казав, що в разі необхідності "привезе Гонтареву в Україну приватним порядком". Він заявив, що його слова неправильно інтерпретували, тому надав пояснення.

"Це вирвано з контексту", - каже Ігор Коломойський. "Навіщо мені її викрадати? Для чого? Одружитися з нею таємно? Мова не йшла про те, щоб її просто вивезти. Вона сказала, що навіть попри запити, питання та вимоги допиту в Генпрокуратурі чи хто там її викликав, вона не збирається нікуди їхати. Так, я сказав, що може вона не хоче їхати в якомусь примусовому порядку, - екстрадиція, ще щось. Я сказав, що ми її вивеземо просто приватним порядком: надамо приватний борт і привеземо її. Якщо їй не хочеться їхати в економ-класі, коли її будуть екстрадувати".

Екс-голова НБУ відмовилась від пропозиції про надання транспорту Коломойським і сприйняла це як погрозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський умовляв Януковича

"Англійською це kidnapping, каже Гонтарєва. "Це злочин на території Великої Британії. Я хочу, щоб це було всім зрозуміло. Якщо зі мною щось трапиться, щоб всі знали чому".

Олігарх вважає, що вона вигадує казки та робить з себе жертву.

"Вона сказала, що не збирається сюди їхати, повертатися. І якщо хочуть, нехай приїжджають і там допитують. Раптом вона погодиться? Ми надамо їй комфортні умови, щоб вона прилетіла, її допитали і полетіла", - каже Коломойський.

Олігарх Ігор Коломойський спілкується зі своїм колишнім юристом Андрієм Богданом не частіше, ніж раз на місяць. Це пов'язано з відсутністю вільного часу у нового глави Офісу президента Володимира Зеленського. Додав, що вони не обговорюють державних справ.

Зараз ви читаєте новину «"Навіщо її викрадати? Одружитися з нею?" - Коломойський про Гонтарєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі