пʼятниця, 17 жовтня 2008 14:03

Навіщо США запаслися мільйоном пластикових трун (ВІДЕО)

У американському сегменті інтернету активно обговорюється дивне придбання США. Недалеко від Атланти в штаті Джорджія виявлені куплені США і пластикові труни, що складують, в кількості від 500 000 до 1 000 000.

Навіщо знадобилася така підготовка поки не зрозуміло. Очевидно, роблять висновки численні учасники обговорення, США готуються до масових втрат поки через причини невідомої природи. Висловлюються припущення, що це може бути війна, теракт, епідемія (у районі складування розташований центр CDC - Center for Disease Control Центр по контролю за захворюваннями), природний катаклізм і навіть Планета Х (ну вже як водиться). Так або інакше очевидно в США знають про близькість масових втрат і ведуть підготовку до них.

Обговорення цього факту в американському інтернеті можна знайти в пошукачі Гугл за ключовими словами "plastic coffins". Newsland.


Зараз ви читаєте новину «Навіщо США запаслися мільйоном пластикових трун (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі