понеділок, 28 січня 2008 18:44

Науковці довели можливість телепортації

Людству потрібна телепортація, тобто миттєве переміщення у просторі. За допомогою телепортації можна буде легко транспортувати вантажі й переміщуватись у будь-яку точку планети. Перенестися з однієї точки світу в іншу – можливо, наголошують учені.

В історії людства є багато прикладів телепортації. Крім того, телепортація існує у тваринному світі. Доказ – північноамериканські мурахи атта, які створили цілу систему телепортації і в екстрених випадках переміщують у безпечні місця найголовніших членів свого суспільства.

Для захисту матки робочі мурашки споруджують камеру, настільки міцну, що зруйнувати її можна тільки важким ломом. Камера повністю оточує матку, і лише в самій нижній її частині є ряд невеликих отворів для входу і виходу піднощиків їжі, каналів для виведення екскрементів і проходу акушерок, що стежать за яйцями, а також жолоб для яєць.

Якщо дістатися до цієї камери і обережно зрізати її бічну частину, можна помітити матку тонкою цівкою фарби пульверизатора. Поки камера залишається відкритою або прикритою шматком скла, нічого не відбувається. У таких випадках матка часто гине, або робочі мурашки переводять її в інше місце. Іноді вона продовжує відкладати яйця, хоч і забарвлена.

Проте якщо закрити камеру наглухо всього на декілька хвилин, матка зникне! Безслідно!

Вчені-прихильники телепортації нині працюють над тим, як, переміщуючись у просторі, розвинути більшу швидкість.

За матеріалами: ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Науковці довели можливість телепортації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі