четвер, 29 травня 2008 14:24

Наташа Корольова цілувалася з Харламовим (ФОТО)

Їхній роман зав"язався на записі шоу на Першому каналі "Дві зірки". На репетиціях співробітники проекту почали помічати, як грайливо Наташа кокетує з Гаріком Бульдогом Харламовим. Саме його вона попросила собі в пару.

Найбільш життєрадісній "русалці" естради Наташі Корольовій виповнюється 35 років. Вік для підведення перших підсумків в кар"єрі і особистому житті. До цього рубежу Наташа підійшла з перемогами на всіх фронтах. Її ім"я стало розкрученим брендом, Наташа - завсідник всіх модних шоу і телеконкурсів, обличчя крупної ювелірної компанії. У них з Тарзаном росте чарівний синочок, і, наприклад, щоб йому з товаришами було де грати, Наташа з чоловіком на свої гроші побудували дитяче містечко в дачному селищі Крекшино. Та все ж є в її житті приховані проблеми.

Наталія любить красуватися на публіці відвертими нарядами. Тут вже недоліки фігури не приховаєш, так що доводиться Корольовій сидіти на дієті, регулярно їздити худнути в німецьку спецклініку і дотримувати раціон без мучного і солодкого.

А в дитинстві Наташа так любила іриски, що одного разу з"їла три кіло "Золотого ключика"! Мама серйозно заявила дівчинці, що у неї тепер все злипнеться усередині і вона може померти. Наташа так злякалася, що більше не брала ласощів в рот.

Признавалася, що на "довічну", як вона жартує, дієту сіла після 30 років - за прикладом другого чоловіка, стриптизера Сергія Глушко. Він у відмінній формі, і це дає привід заздрісникам злорадіти: мовляв, навряд чи такий красень є прикладом вірного чоловіка. Але Наташа віджартовується: мовляв, романи чоловіка мене бавлять, і, звичайно, цікаво читати не про театр Сергія, а про його попу і подруг! Вона, як мудра жінка, на багато що навчилася закривати очі.

Побачивши поцілунок Наташі з Гаріком, Тарзан злегка образився, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова цілувалася з Харламовим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі