понеділок, 18 серпня 2008 17:37

Наталка Могилевська стала мамою (ФОТО)
5

14 серпня, коли вся релігійна Україна святкувала Медовий спас, відома співачка Наталія Могилевська стала хресною мамою.

Саме цього дня випускниця Київського державного училища естрадного і циркового мистецтва, а нині міжнародний відомий режисер циркових шоу в Монако Ірина Герман вирішила хрестити двох своїх діточок. У ролі хресних батьків вона обрала найближчих друзів, серед яких: співачка Наталія Могилевська, європейська зірка гімнаст-еквілібрист Анатолій Залевський та хореограф Олена Коляденко.

Зоряні хрестини пройшли в дуже тісному колі без сторонніх та преси. Ірина Герман вважає, що таке таїнство повинне бути інтимною подією, а не показним шоу. Цієї думки дотримувався кожен, хто знаходився на таїнстві. А еквілібрист Анатолій Залевський надмірно ревно та скептично ставився до прихожан, які випадково зайшли, мовляв, ми ж не знаємо, хто ці люди і з якою вони енергією прийшли.

На відміну від Анатолія Залевського Наталія Могилевська повністю пройнялася настроєм таїнства - виконавиця світилася радістю і ні на хвилинку не хотіла відпускати свого хрещеника.

"Хрещення - це нове народження людини, народження його душі. - Радісно сказала Наталія Могилевська. - Дітки поки не усвідомлюють важливості цієї події, але ж тепер у них є хресні батьки, які допомагатимуть розвиватися та рости. І я зроблю все можливе, щоб максимально багато дати своєму хрещеникові", повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Могилевська стала мамою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі