вівторок, 08 липня 2008 15:35

Наступникові Буша доведеться відновлювати імідж США - Ахмадінежад

Наступникові нинішнього американського президента Джорджа Буша доведеться багато зробити, щоб відновити зіпсований в світі імідж США, заявив у вівторок президент Ірану МахмудАхмадінежад.

"Нинішня адміністрація США на чолі з паном Бушем під час свого правління підмочила свою репутацію і репутацію американського народу. Буш наробив стільки, що весь світ чекає, коли він піде (з поста президента)",- сказав Ахмадінежад, виступаючи на прес-конференції в столиці Малайзії, куди він прибув для участі в саміті "вісімки" ісламських держав, що розвиваються ("Група G8").

"Наступній адміністрації треба буде витратити багато часу, щоб відновити авторитет своєї країни і завоювати довіру світу", - додав він.

На думку іранського президента, народ США не бажає бачити свій уряд "агресором, гнобителем і людиновбивцею".

"Наступним урядам США буде потрібно як мінімум 30 років, щоб якось відшкодувати помилки, зроблені паном Бушем. Але вони ніколи не зможуть воскресити десятки тисяч убитих громадян Іраку, Афганістану і Палестини", - вважає глава уряду ІРІ, слова якого наводить офіційне іранське інформагентство ІРНА, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Наступникові Буша доведеться відновлювати імідж США - Ахмадінежад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі