вівторок, 20 квітня 2021 10:33

Настоятель Києво-Печерської Лаври гучно відсвяткував ювілей під час карантину
5

Митрополит Російської православної церкви в Україні (УПЦ МП), настоятель Києво-Печерської Лаври Павло (Лебідь) 19 квітня відсвяткував 60-річчя з порушенням карантину.

Біля його резиденції на Подолі в Києві помітили низку припаркованих елітних автівок, повідомляє ТСН. Гості були без масок, обіймалися та цілувалися. Привітати настоятеля в понеділок уранці приїжджали понад 100 осіб.

Одним із перших вітати митрополита Московського патріархату в броньованому авто Mercedes-Benz G-Class зі спецсигналами приїхав Олександр Лукашик – тимчасовий повірений у справах РФ в Україні.

Фото: Скриншот

Помітили також колишніх і чинних політиків, зокрема експрем'єра Валерія Пустовойтенка та екснардепку з "Народного фронту" Тетяну Донець. Вона привезла митрополиту набір брендового посуду в дерев'яному ящику.

Митрополит УПЦ МП й сам собі зробив подарунок – облаштував на території резиденції курник, де крім породистих курей і качок за вольєром тримають рідкісних фазанів і екзотичних павичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховний суд вперше прийняв рішення про законність переходу з УПЦ до ПЦУ

Попри локдаун у столиці Тищенко влаштував гучну вечірку на честь дня народження дружини. Захід відбувався у ресторані готелю Fairmont. Гостей розважала співачка Катя Корецька, усі були без масок.

Поліція почала провадження за фактом порушення карантину, встановлюються обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Настоятель Києво-Печерської Лаври гучно відсвяткував ювілей під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі