субота, 18 січня 2020 17:30

"Наші янголи заслуговують на особливе вітання" - завтра прощатимуться із жертвами катастрофи МАУ

"Наші янголи заслуговують на особливе вітання" - завтра прощатимуться із жертвами катастрофи МАУ
Уламок літака рейсу PS752 компанії "Міжнародні авіалінії України". В авіатрощі загинули 167 пасажирів. Серед них - 11 українців. Фото: ТСН

19 січня в аеропорту "Бориспіль" відбудеться прощання із українцями, які загинули в авіакатастрофі в Ірані. Президент МАУ Євгеній Дихне закликав співвітчизників долучитися до траурної церемонії.

"Це особливий день не тільки для колективу МАУ, рідних загиблих, а й для всіх численних співвітчизників. Наші янголи заслуговують на особливе вітання вдома. Пропоную завтра 19 січня об 11:00 усім українцям, де б ви не були, натиснути автомобільний сигнал у знак солідарності з усією країною, яка готується попрощатися з безневинними українцями, втраченими в небі Ірану", – написав він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іран передасть чорні скриньки збитого літака Україні

"Будь ласка, долучайтеся до нашої почесної "варти" на "прильоті" екіпажу PS 752", – додав він.

Літак МАУ розбився 8 січня в Іранці. 167 пасажирів і 9 членів екіпажу загинули. 11 січня президент Ірану Хасан Роухані офіційно визнав, що український лайнер був збитий "внаслідок ненавмисної людської помилки" та пообіцяв притягнути до відповідальності винних у збитті літака.

Зараз ви читаєте новину «"Наші янголи заслуговують на особливе вітання" - завтра прощатимуться із жертвами катастрофи МАУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі