неділя, 10 лютого 2008 15:26

NASA відклало перший вихід астронавтів "Атлантіса" в космос

Національне аерокосмічне агентство США (NASA) перенесло на добу запланований на неділю перший вихід у відкритий космос астронавтів шатлу "Атлантіс". Як заявили в NASA, це не позначиться на графіку польоту корабля.

Разом з тим агентство провело заміну в команді астронавтів, які повинні зробити вихід у відкритий космос. Замість астронавта Європейського космічного агентства, німця Ганса Шлегеля разом із Стенлі Лавом в космос вийде Рекс Уолхайм.

Раніше деякі американські ЗМІ повідомляли про погіршення самопочуття одного з членів екіпажа "Атлантіса", проте в NASA не почали коментувати цю інформацію.

Нагадаємо, що місія "Атлантіса" почалася 7 лютого. В суботу космічний човник успішно пристикувався до Міжнародної космічної станції (МКС).

"Атлантіс" доставив на МКС європейську космічну лабораторію "Коламбус" для проведення наукових експериментів в умовах невагомості.

Повернення "Атлантіса" на землю повинне відбутися 18 лютого, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «NASA відклало перший вихід астронавтів "Атлантіса" в космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі