неділя, 22 березня 2020 00:09

Нардеп Вельможний розповів про свій стан

Нардеп Вельможний розповів про свій стан
Вельможного госпіталізували із симптомами схожими на вірус COVID-19. Фото: УНІАН

Народний депутат і член депутатської групи "Довіра" Сергій Вельможний підтвердив, що його із сином госпіталізували до Олександрівської лікарні міста Києва із підозрою на COVID-19. Однак перший тест показав негативний результат.

"Сьогодні з симптомами, схожими на вірус COVID-19, мене та мого сина госпіталізували. Перший тест на коронавірус показав негативний результат. Найближчим часом тест проведуть повторно", — написав Вельможний у своєму Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маски, тести, дезинфікатори - у Китаї вантажать український літак

Нагадаємо, народний депутат і член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов, у якого 18 березня виявили коронавірус, заявив, що SARS-CoV-2 інфікувався ще один нардеп — Сергій Вельможний, а також його син.

Пізніше нардепка Яна Зінкевич заявила, що парламентський комітет із питань охорони здоров'я (до якого входить і вона) вирішив піти на двотижневий карантин після того, як коронавірус виявили в ще одного народного депутата — не уточнивши, в якого саме.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Вельможний розповів про свій стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі