середа, 24 грудня 2008 12:47

Напівголий Обама програє Путіну (ФОТО)

Згідно з результатами інтернет-опитування, що проводиться американським сайтом Drudgereport, фото Барака Обами з голим торсом програє по популярності відповідній фотографії прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна.

За станом на північ вівторка за московським часом в опитуванні взяли участь близько 76,5 тисяч осіб; 65 відсотків з них (49 730) проголосували за фотографію Путіна.

Як повідомляє агентство AP, сфотографувати Обаму з голим торсом вдалося папарацці на ім"я Кріс Бенке (ChrisBehnke), що працює на фотоагентство Bauer-griffin, що спеціалізується на фотографуванні голлівудських знаменитостей. Як відмітив співвласник агентства Френк Гріффін (FrankGriffin), Обама, сфотографований на одному з пляжів Гавайських островів, від фотографа не ховався.

Коментуючи зроблені фотографії, Гриффін також відзначив, що Барак Обама впритул наблизився за  популярністю до таких зірок, як Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Дохід від продажу прав на публікацію знімків Гриффін оцінив в "десятки, а то і сотні тисяч доларів".

Відзначимо, що Обама і раніше потрапляв в кадр з напівголим торсом, проте відтоді, як він був обраний президентом США, це відбулося вперше. Як нагадує агентство, Обама - не перший президент США, зображений в напіводягненому вигляді. Раніше за різних обставин напівроздягненими на фото були зображені Джон Кенеді, Ліндон Джонсон, Рональд Рейган і Біл Клінтон.

Серія фотографій Путіна з голим торсом була зроблена під час поїздки нинішнього російського прем"єра до Туви влітку 2007 року і стала дуже популярною в західній пресі.

Зараз ви читаєте новину «Напівголий Обама програє Путіну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі