неділя, 06 січня 2019 02:10

Напередодні Різдва навколо Києва курсуватиме ретропотяг

Напередодні Різдва навколо Києва курсуватиме ретропотяг
"Укрзалізниця" запускає різдвяний ретропоїзд. Фото: Прямий

З нагоди Різдва у Києві 6 січня курсуватиме святковий ретропоїзд. Ретропоїзд №897Л вирушить зі станції Київ-Пасажирський о 12:50, а закінчуватиметься подорож прибуттям на головний вокзал столиці о 15:15.

"Святковий ретропоїзд на паровозній тязі 6 січня курсуватиме в складі паровоза Л-4600, чотирьох пасажирських вагонів та вагона-ресторану", - йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

Під час подорожі навколо Києва, яка триватиме близько 2,5 годин, пасажири матимуть можливість помилуватися краєвидами стародавньої столиці, Дніпром, побачити вантажні й пасажирські станції та локомотивні депо.

По закінченню подорожі пасажири зможуть безкоштовно відвідати виставку історичного рухомого складу, розташовану біля 14-ої колії станції Київ-Пасажирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів перед Різдвом: показали захоплюючі фото вечірнього засніженого міста

"Вартість дорослого квитка становить 71,54 грн, дитячого – 61,15 грн. Квитки на ретропоїзд можна придбати в залізничних касах або онлайн. Для цього потрібно зазначити маршрут Київ – Караваєві Дачі", - зазначили в "Укрзалізниці".

Паровоз Л-4600 було побудовано Луганським заводом у 1952 році. На Південно-Західну залізницю паровоз надійшов до депо Фастів ІІ у 1959 році, а 1966 року локомотив отримав своє теперішнє місце приписки – депо Сновськ.

Зараз ви читаєте новину «Напередодні Різдва навколо Києва курсуватиме ретропотяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі