Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 16:58

Напарник Обами звинуватив Буша в нерозумінні конституції

Кандидат у віце-президенти США від Демократичної партії Джо Байден у вівторок, 2 вересня, виступив з різкою критикою адміністрації діючого президента США Джорджа Буша, повідомляється на сайті ABC.

"У адміністрації Обами і Байдена не буде генерального прокурора, який порушує закон. У нас не буде президента, який не розуміє конституції. І я не буду віце-президентом, який вважає, що не належить ні до однієї з трьох гілок влади", - заявив Байден у виступі перед виборцями Флориди.

Байден не уточнив, чи має він на увазі колишнього генпрокурора США Альберто Гонсалеса, який пішов у відставку в результаті політичного скандалу, або ж діючого генерального прокурора Майкла Мьюкейсі.

Барак Обама і Джо Байден представляють на виборах Демократичну партію США. Їхніх суперників-республіканців Джона Маккейна і Сару Пелін підтримують Джордж Буш і віце-президент Річард Чейні.

Президентські вибори в США пройдуть 4 листопада, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Напарник Обами звинуватив Буша в нерозумінні конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути