середа, 07 березня 2007 08:51

Наомі Кемпбелл зобов"язали мити підлогу в гаражі для сміттєвозів

Супермодель Наомі Кемпбелл, яку суд зобов"язав до виконання громадських робіт за напад на покоївку, протягом 5 днів митиме підлоги в гаражі для сміттєвозів. Про це повідомили в нью-йоркській поліції.

У січні окружний суд Манхеттена визнав Кемпбелл винною у тому, що в березні минулого року вона ударила свою покоївку Ану Сколавіно мобільним телефоном по голові, після чого жінці довелося накладати шви. Супермодель визнала себе винною, інакше їй загрожувало б ув"язнення на 7 років.

Адвокатові Кемпбелл вдалося домовитися з прокуратурою Нью-Йорка, щоб супермодель не примушували підмитати вулиці під прицілами фотокамер папараці. Проте суд наполіг на тому, щоб вона мила підлоги, а не займалася офісною роботою.

З 19 березня супермоделі доведеться змінити дорогі наряди на спецодяг прибиральниці і грубі черевики і мити підлоги в розташованому на Манхеттені гаражі управління комунального господарства Нью-Йорка.

Кемпбелл також повинна виплатити постраждалій покоївці $363 за медичні витрати. Крім того, суд зобов"язав супермодель відвідувати спеціальні заняття для схильних до спалахів гніву людей, оскільки її вже не раз заарештовували і викликали до суду за образи і застосування фізичної сили стосовно обслуговуючого персоналу, повідомляють РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл зобов"язали мити підлогу в гаражі для сміттєвозів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі