середа, 27 лютого 2008 10:23

Наомі Кембелл прооперували в Бразилії

Британську супермодель Наомі Кемпбелл прооперували в Бразилії. 37-річна топ-модель була поміщена в медичний центр міста Сан-Паулу в неділю і їй було зроблено операцію. Про те, якого роду було хірургічне втручання, не повідомляється.

Хірург Жозе Арістодемо Пінотті розповів у інтерв"ю агентству "Естаду", що не має права розповідати про деталі операції, повідомивши лише те, що вона була проведена за допомогою лапароскопії, і пройшла успішно. Лапароскопія – це дослідження черевної порожнини за допомогою введення в неї спеціального медичного ендоскопа, передає ИТАР-ТАСС.

Прес-секретар Наомі, Джеф Реймонд, у вівторок зробив офіційну заяву, в якій говориться: "Після успішної процедури, вона (Наомі) зараз відпочиває і готується до повернення на роботу. Вона хотіла б подякувати лікарям, які дбайливо її доглядали".

Місцеві ЗМІ вказують на те, що Пінотті – один з найбільших бразильських фахівців з гінекології.

Наомі Кемпбелл – часта гостя в Бразилії. У лютому цього року модель брала найбезпосереднішу участь у святкуванні Карнавалу і сама танцювала самбу на вулицях столиці штату Баїйя місті Сальвадор, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кембелл прооперували в Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі