вівторок, 03 квітня 2007 18:30

Найжорстокішого американського маніяка можуть виправдати

Колишнього постачальника піци назвали одним з найбільш активних серійних вбивць в історії Лос-Анджелеса. Зараз його справу передали до суду. Його звинувачують у вбивстві, щонайменше 10 жінок, одна з яких була вагітна.

Влада висунула звинувачення 40-річному Честеру Тернеру в жовтні 2004 року після того, як встановили, що частинки його ДНК знайшли на жінках, яких убили в період з 1987 по 1998 рік.

Поліція стверджує, що Тернер чіплявся до більшості своїх жертв на вулиці, ґвалтував їх, душив і потім закопував.

Сам Тернер категорично заперечує свою причетність до всіх даних злочинів. Проте на суді присяжним представлять результати судово-медичної експертизи. У всіх випадках почерк вбивці так само був один і той же - він душив своїх жертв прямо в процесі ґвалтування.

Адвокати Тернера стверджують, що їх підзахисний був наркоторговцем, чиїми клієнтками в основному були повії, які часто розплачуються за дозу наркотиків натурою. Саме цим нібито і пояснюється наявність ДНК Тернера на тілах убитих жінок.

Вбивство однієї з 10 жінок зафіксували на плівці відеокамери внутрішнього спостереження. Але захист Тернера вважає, що запис настільки нечіткий, що неможливо достовірною визначити ні жертву, ні нападаючого, MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «Найжорстокішого американського маніяка можуть виправдати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі