четвер, 29 березня 2007 09:16

Найвищий у світі чоловік знайшов собі дружину (ФОТО)

Найвища в світі людина - Бао Сішунь, 56-річний китайський пастух одружується на 28-річній продавщиці одягу на ім"я Ся Шуцзюань. Довжина тіла Бао - 2 метри 36 сантиметрів, тоді як його наречена при зрості 1 метр 68 сантиметрів ледве досягає ліктя свого жениха.

Бао почав усесвітні пошуки нареченої минулого року і навіть отримав більше 20 відповідей від зацікавлених дівчат з різних кінців країни, проте знайшов він свою долю в своєму рідному регіоні Внутрішня Монголія на півночі Китаю.

Після місяця залицянь Бао і Ця вирішили одружитися і мають намір зробити це літом 2007 року. До цього весілля Бао жодного разу не був у шлюбі.

До 16 років Сішунь нічим не відрізнявся від однолітків, проте потім в його організмі відбулися зміни, які лікарі не можуть пояснити. До 2 м 36 см він виріс за сім років. В молодості китаєць служив в армії, але повернувся в Чіфен і став пастухом. Цим він і заробляє собі на життя.

Іноді його за гроші наймають для показу різних трюків. У грудні Бао врятував життя двом дельфінам, діставши власними руками з пащ ссавців шматки пластика.

Минулого року Бао Сішунь потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найвищий чоловік планети, випередивши попереднього володаря цього титулу - Радхуана Шарбіба з Тунісу - всього на 2 мм.


За матеріалами Lenta.ru, BBCrussian.com

Зараз ви читаєте новину «Найвищий у світі чоловік знайшов собі дружину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі