неділя, 22 лютого 2009 19:00

Найвідоміший грецький злочинець втік з в"язниці на вертольоті

Найвідоміший грецький злочинець втік з в"язниці на вертольоті

Найвідоміший грецький злочинець Василіс Палеокостас разом з албанським ув"язненим Алкетом Ріцаєм втекли з грецької в"язниці на вертольоті, повідомляє lenta.ru з посиланням на Афінське агентство новин. Для них це вже друга подібна втеча за три роки.

Ув"язнені бігли з в"язниці, розташованої недалеко від міста Пірей, 22 лютого. Вертоліт завис над внутрішнім двором в"язниці і спустив в"язням мотузяні сходи. Після того, як двоє злочинців піднялися на борт, вертоліт відразу ж набрав швидкість. Тюремна охорона відкрила вогонь, проте вертольоту вдалося відлетіти.

Тюремна охорона не змогла затримати вертоліт

У червні 2006 року Палеокостас і Ріцай втекли звідси аналогічним способом - вертоліт приземлився у дворі в"язниці, забрав їх, а потім висадив на кладовищі, розташованому неподалік. Утікачі сіли на мотоцикли і втекли.

Пізніше злочинців вдалося затримати: Ріцая - через три місяці після втечі, Палеокостаса - в серпні 2008 року. На думку поліції, перша операція була організована братом Василіса Палеокостаса - Нікосом, який в даний час заарештований.

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміший грецький злочинець втік з в"язниці на вертольоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі